Blog

Parteneriat Kanoi – Curățătorie încălțăminte

stanislav kondratiev o1QdvWV9okI unsplash 1 scaled

Pentru a ne face cât mai auziți în misiunea noastră de a prelungi durata de viață a încălțămintei tale, am hotărât să ne unim forțele cu Kanoi – Curățătorie încălțăminte, având încredere totală în zicala din înțelepciunea populară “unde-s doi puterea crește”. Gclean și Kanoi au în comun dorința de a crește încrederea în produsele și serviciile românești și pasiunea pentru cultură sneakersilor.

Kanoi este primul serviciu profesional de curățare încălțăminte din România, pe care Robert Mușet l-a deschis și dezvoltat în Cluj începând cu anul 2017.

89148177 588611568535519 6985613493462368256 o

Îi cunoaștem pe cei de la Kanoi de anul trecut, iar determinarea și profesionalismul lor ne-au convis că împărtășim aceleași valori. Din 2017 și până acum au curățat mii de perechi, au testat nenumărate tehnici și soluții de curățare a încălțămintei și au rezolvat de la cele mai comune până la cele mai complexe cereri (pete de vin, de cafea, mucegai etc.). Din acest motiv suntem încântați nu doar de faptul că soluțiile Gclean au primit votul de încredere al curatatoriei Kanoi, dar și de ideile ce vor ieși din această colaborare, idei care va vor încânta și pe voi.

Astfel, anunțăm oficial parteneriatul încheiat între Gclean și Kanoi și va îndemnăm să stați pe recepție pentru a afla primii despre proiectele viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *