BENEFICIEZI DE GARANTIA CALITATII

Ai incercat produsul nostru si nu ai obtinut rezultatele asteptate? In 30 de zile de la cumparare, poti returna produsul, iar noi iti returnam intreaga suma. (Iar daca ai consumat mai mult de jumatate din continut, consideram ca, totusi, ti-a placut!)

30 DE ZILE AI GARANTIA CALITATII

1. SERVICIUL GARANTIA CALITATII

Serviciul Garantia Calitatii nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
  • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese
2. RETUR

Daca un produs achizitionat nu te multumeste 100%, il poti returna gratuit in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Fie trimiti formularul de retur pana cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii, fie ne anunti telefonic la numarul 0743.672.888.

3. CONDITII DE RETUR

Daca produsul este sigilat se poate returna in termen de 30 de zile de la data livrarii/ridicarii acestuia.

Daca doresti sa beneficiezi de Serviciul Garantia Calitatii, iti dam posibilitatea sa incerci produsul fara nici un risc si daca nu iti place il poti returna in termen de 30 de zile de la data livrarii/ridicarii acestuia cu urmatoarea conditie:

  • Continutul sa nu fie consumat mai mult de 70%, in acest caz vom considera ca totusi ti-a placut produsul.
  • Produsele de tip perii, lavete, si alte produse ce nu contin o substanta de curatat, reprezentand doar un accesoriu, nu pot beneficia de Serviciul Garantia Calitatii daca sunt folosite.