Despre Gclean

A INCEPUT IN 2018

Gclean s-a nascut in 2018 din dorinta de a oferi produse de calitate si de a informa cat mai corect si cat mai complet consumatorul despre metodele de curatare a incaltamintei si a suprafetelor din piele.

Primele intrebari legate de procesul de intretinere a pielii au aparut in atelierul nostru de marochinarie, unde am descoperit varietatea tipurilor de piele, caracteristicile si comportamentul lor. Aici am descoperit importanta produselor dedicate pentru curatarea si hidratarea pielii si am pornit in cautarea celor mai bune solutii.

De asemena, pasiunea pentru cultura sneakersilor a adus un aport important in dezvoltarea Gclean. In comunitatile sneakerheads-ilor apare constant problema curatarii incaltamintei, iar produsele de curatat casa (detergenti de vase, de rufe etc.) contin chimicale daunatoare materialului si nu sunt potrivite pentru perechea achizitionata la cel mai recent release. Astfel, fie ca ii numesti shoes, adidasi, sneakers sau kicks, noi ne-am setat scopul de a gasi cele mai bune produse pentru ingrijirea incaltamintei tale.

Produsele Gclean sunt destinatele tuturor celor interesati de pastrarea calitatii si aspectului patofilor de orice forma si a suprafetelor din piele.

Gclean Team @ 2018.