Livrare comenzilor

Livrarea este întotdeauna gratuita pentru comenzile de peste 400lei.

Opțiuni de livrare

Depunem eforturi constante pentru a furniza clienților nostrii cât mai multe metode de livrare accesibile atât ca preț cât și ca modalitate de livrare astfel încât poți alege dacă ridici comanda dintr-un locker, o dorești direct la tine acasă sau ești din București și vrei o ridici direct de la Showroom-ul nostru.

1. Plasează comanda și alege metoda de livrare

2. Vei primi pe email un mesaj de confirmare a comenzii

3. Dacă ai selectat curier rapid, comanda va ajunge la tine acasă

4. Dacă ai selectat locker, mergi la lockerul selectat și ridică comanda

Comenzile plasate până în ora 14:00 sunt expediate în aceeași zi. Termenul de livrare este orientativ, urmând să primești un mesaj din partea curierului cu data livrării acestuia.

Întrebări Frecvente

Comanda mea nu a ajuns încă. Unde este?

Odată ce ai primit mesajul prin email unde confirmăm statusul comenzii ca finalizată, aceasta este în mâinile curierului. Daca comanda întârzie ajungă la tine și nici nu ai primit un mesaj SMS din partea curierului, te rugam ne scrii sau ne suni.

Expediați comenzi în zilele cu sărbători legale?

Nu, toate comenzile primite în zilele cu sărbători legale, sunt expediat în prima zi lucrătoare după acestea.

Este disponibilă livrarea în ziua următoare pentru toate comenzile?

Doar comenzile plasate până în ora 14:00 ale fiecărei zi lucrătoare sunt livrate a doua zi. Comenzile plasate vineri până în ora 14:00 vor ajunge luni, iar cele după ora 14:00 vor ajunge marți. Toate comenzile plasate în weekend vor fi expediate luni și vor ajunge la tine marți. Menționam este posibil ca la anumite comenzi curierii întârzie livrarea și nu ne asumam răspunderea livrarea se face a doua zi. Serviciul de curierat este un serviciu terț pentru care nu putem garanta, dar facem tot posibilul monitorizam și verificam toate comenzile astfel încât ele fie livrate la timp.

Cât timp sunt ținute coletele în locker?

În general coletele în locker sunt ținute 36 de ore. Cu toate acestea recomandăm ridicarea lor cât mai rapidă pentru a evita întoarcerea acestora la expeditor.

Ai nevoie de ajutor?

  • +40 754312012
  • WhatsApp
  • Email: contact[at]gclean[dot]ro

Urmărește-ne