Aerograf cu Dubla Actiune BD-320 Rezervor 7ml Duza 0,8mm

SKU: BD-320

164,00 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

 • Ridicare personală

Strada Ernest Brosteanu, nr. 23, Sector 1, București

Gratuit

 • Livrare prin curier

Curierul nostru iți va livra produsele acasă

1-2 Zile

 • Livrare Locker

Curierul nostru iți va livra produsele în locker

1-2 Zile

Plătești online în siguranță:

Descriere

Un aerograf poate fi o unealtă utilă pentru personalizarea și recondiționarea încălțămintei în mai multe moduri creative. Iată câteva moduri în care poți folosi un aerograf în acest scop:

 1. Decorarea încălțămintei: Cu ajutorul unui aerograf, poți crea modele complexe, designuri sau desene detaliate pe suprafața încălțămintei. Poți adăuga culori vibrante, umbre subtile și efecte de gradient pentru a personaliza aspectul perechii tale de încălțăminte.
 2. Repararea zgârieturilor și avarii: Dacă încălțămintea ta preferată are zgârieturi sau avarii minore, un aerograf poate fi folosit pentru a repara aceste imperfecțiuni. Poți corecta culoarea și aspectul suprafeței încălțămintei pentru a-i reda strălucirea inițială.
 3. Refacerea culorii: În cazul în care încălțămintea ta a suferit decolorare sau aspectul culorii s-a estompat, poți utiliza un aerograf pentru a aplica cu precizie straturi subțiri de vopsea sau pigment pentru a restabili culoarea inițială sau pentru a crea o nouă nuanță.
 4. Efecte speciale: Aerograful poate fi utilizat pentru a crea efecte speciale, cum ar fi texturi interesante, modele abstracte sau suprafețe cu aspect de vopsea stropită. Aceste efecte pot oferi încălțămintei tale un aspect unic și atrăgător.
 5. Personalizarea tematică: Dacă dorești să îți personalizezi încălțămintea pentru evenimente speciale sau pentru a se potrivi unui anumit stil, un aerograf poate fi folosit pentru a adăuga detalii tematice, precum mesaje, simboluri sau elemente decorative.

Înainte de a începe să utilizezi un aerograf pentru personalizarea sau recondiționarea încălțămintei, este important să exersezi pe materiale de test și să te familiarizezi cu tehnicile potrivite. Asigură-te că alegi vopsele sau pigmenți potriviți pentru materialul din care este confecționată încălțămintea ta și că respecți instrucțiunile producătorului pentru utilizarea corectă a aerografului și a materialelor.

CARACTERISTICI

DUZĂ

Duza de 0.8mm este perfectă pentru orice tip de vopsea pentru piele și materiale textile.

DUBLĂ ACȚIUNE

Poți regla atât cantitatea de aer ieșită cât și cantitatea de vopsea cu ajutorul trăgaciului cu dubla actiune. Apasă pentru a regla cantitatea de aer, ulterior trage trăgaciul spre tine pentru a regla cantitatea de vopsea.

REZERVOR

Rezervorul de 7ml permite curățarea rapida, fiind îndeajuns pentru schimbul rapid de culori sau vopsirea unei perechi de încălțăminte.

Specificații

Greutate 0,300 kg
Dimensiuni 18,5 × 10 × 4,5 cm
Brand

Fengda

 • Ridicare personală

Strada Ernest Brosteanu, nr. 23, Sector 1, București

Gratuit

 • Livrare prin curier

Curierul nostru iți va livra produsele acasă

1-2 Zile

 • Livrare Locker

Curierul nostru iți va livra produsele în locker

1-2 Zile

Review-uri

0 recenzii
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie pentru "Aerograf cu Dubla Actiune BD-320 Rezervor 7ml Duza 0,8mm"

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de un cont pentru a putea adăuga poze recenziei tale